Website update

Dreamtags is vandaag geüpgraded naar een WordPress site. WordPress zorgt ervoor dat de site makkelijk en snel is aan te passen. Het is nu heel makkelijk om nieuwe berichten of portfolio items te plaatsen. Ook de layout van de site is aangepast, voorbeelden hiervan zijn nieuwe hover effecten bij de portfolio items en nieuwe menu knoppen. (hover: wanneer iemand met de muis over een object of text gaat.)

WordPress is een open-source Content Management Systeem (CMS), dit zorgt ervoor dat honderden mensen werken aan het verbeteren van dit beheerssysteem. Op dit moment zijn er meer dan 60 miljoen mensen die WordPress gebruiken voor een website of blog. Dit CMS maakt het voor gebruikers eenvoudig om een website te beheren.

Waarom een website update?

Door de ontwikkeling van css3 en html5 is er steeds meer mogelijk. Daarnaast zijn er de updates van browsers zoals Internet explorer en Safari. Daarnaast is vindbaarheid in zoekmachines zeer belangrijk. Zoekmachines zoals Google brengen om de zoveel tijd een grote update uit. Deze updates zorgen er ook voor dat sites zonder onderhoud niet meer aan de huidige criteria voldoen. Dit zijn een aantal redenen waarom het belangrijk is om uw website up to date te houden. Een website die niet meer goed werkt, een verouderde uitstraling heeft of niet meer goed vindbaar is in google, kan schadelijk zijn voor uw bedrijf. Een website update of een nieuwe website is daarom belangrijk.

Kijk eens rond en laat een bericht achter, wij stellen uw mening zeer op prijs.