Website teksten

Heeft u geen tijd of bent u niet zo goed in het schrijven van teksten voor uw website? Dan wil ik u graag opnieuw voorstellen aan Lisanne Huisman en ook aan Danya Gortmans. Vorig jaar hebben wij jullie voorgesteld aan Lisanne Huisman met Lisanne Schrijft. Graag wil ik hun nieuwe bedrijf voorstellen:

Van je passie je werk maken in goede vriendschap. Klinkt goed, toch? Aangenaam, wij zijn Danya Gortmans en Lisanne Huisman. Communicatie is een passie waarvoor we gerust vroeg onze bedden uit springen en waarover we urenlang kunnen praten. Met een droom van een eigen bedrijf en een vriendschap begonnen wij ons bedrijf Millennials Communicatie.

We kozen ervoor om samen Millennials Communicatie te beginnen, omdat we energie halen uit het ‘samen doen’. Sparren en brainstormen is voor ons erg belangrijk en als we inspiratie nodig hebben, duiken we gezellig een restaurantje in voor een goede kop koffie.

We krijgen veel energie van het schrijven van pakkende teksten voor bedrijven en van alles wat dan ook maar met social media te maken heeft!