Website hosting

Hosting en onderhoud nu ook mogelijk bij ons. In samenwerking met onze betrouwbare partner Siteground, bieden wij hosting pakketen aan voor uw website. Het aanvragen van een nieuwe domeinnaam kan ook door ons geregeld worden waardoor alles voor u geregeld wordt. Dit doen wij bij onze partner Shock Media.

Als u de hosting via ons laat lopen, dan houden wij controle op uw website. Mochten er problemen zijn met uw website dan lossen wij dit in samenwerking met Siteground zo snel mogelijk op zonder dat u daar zelf moeite voor hoeft te doen. Goed beheer en onderhoud zorgt voor een optimale beveiliging, goede monitoring en optimalisatie van uw hosting.

Servers in Nederland

Siteground is één van de meest betrouwbare hostingpartijen wereldwijd. Een groot voordeel is dat Siteground de keuze geeft voor servers in Nederland. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de hosting zeer goed is, maar ook dat de fysieke afstand binnen Nederland kort is. Dit alles zorgt voor een zeer betrouwbare en snelle hosting.

24/7 up to date

Onze hosting partijen zijn 24 uur per dag bezig met het up to date houden van de servers. Hierdoor worden belangrijke beveiliging updates zo snel mogelijk geïnstalleerd. Beveiligingsproblemen ontstaan vaak als updates te late of niet worden uitgevoerd. Siteground heeft dag en nacht mensen aan het werk om uw servers up to date te houden.

Uw data nooit kwijt

Shock Media controleert de serveromgeving elke minuut van de dag vanaf meerdere locaties. Toch kan er altijd iets fout gaan, geen enkele beveiliging is 100% veilig. Daarom maakt Siteground geografisch gescheiden back-ups. De data van uw hosting wordt op een fysiek andere locatie nogmaals opgeslagen. Uiteraard met dezelfde standaarden van beveiliging. Dit zorgt ervoor dat zelfs bij de meest extreme uitzonderlijke situaties uw data toch veilig is.

Controles

Waar bij veel bedrijven men pas in actie komt als u melding maakt van een crash of inbraak, controleert Siteground alle inkomende fouten, inbraken en andere onregelmatigheden. Daarbij controleren de systeembeheerders regelmatig handmatig uw hosting omgeving op meerdere punten.

Als reseller kunnen wij u daarom met veel vertrouwen een compleet pakket voor uw website aanbieden. Voor meer informatie over het hosten van uw website kunt u ons bellen of mailen.