Een website laten maken door Dreamtags

Een webdesign bepaald vaak het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Bij het maken van een website ontwerp gaat het onder andere om gebruiksvriendelijkheid, doeltreffendheid en informatievoorziening. Wij helpen u graag om een uniek ontwerp naadloos te laten aansluiten bij uw bedrijf.

Geen ingewikkelde handelingen, maar makkelijk teksten, plaatjes of links toevoegen. Met het CMS Wordpress is het voor u eenvoudig om uw website te onderhouden en aan te passen.

Ook als u al een website hebt kunnen wij u mogelijk van dienst zijn. Zo is SEO (search engine optimization) een belangrijk onderdeel van websites om gevonden te worden op google. Als uw producten van uw webshop niet goed verkopen of als u weinig bezoekers krijgt, kan dit liggen aan SEO, maar ook aan de user interface en opzet van uw website. Wij kunnen u advies geven voor verbeteringen en aanpassingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie of verbeteringen in functionaliteit van uw webshop of website.

Wordpress

Dit CMS is open-source, waardoor het zich steeds blijft ontwikkelen en met de tijd meegaat. Wordpress is intuïtief en eenvoudig te gebruiken beheersysteem voor websites. Gelanceerd in 2003 en op het moment het meest populairst en meest gebruikte CMS ter wereld. Voordelen zijn onder andere SEO vriendelijkheid, gebruiksgemak en social media integratie. De mogelijheden van Wordpress nemen elke dag toe.

Hosting

Ook het regelen van hosting en domeinnaam is mogelijk bij ons. Wij werken hiervoor samen met betrouwbare hosting partners. Zo is er 24/7 controle op de hosting en worden er regelmatig beveiliging updates gedaan. Ook het aanvragen of verhuizen van een domeinnaam kan binnen korte tijd door ons worden geregeld. U hoeft zich nooit zorgen te maken over bereikbaarheid en beschikbaarheid van uw oplossingen.

Onderhoud

Websites verouderen, browsers vernieuwen en beveiligingsproblemen worden zichtbaar. Om hier goed mee om te gaan bieden wij een onderhoudscontract aan. U kunt dan met problemen bij ons terecht en zullen wij de noodzakelijke updates voor u bijhouden. Mocht u advies nodig hebben dan kunt u ons hiervoor altijd bellen of mailen. Wij verlenen u ook support bij aanpassen van uw site en het oplossen van problemen.

Website laten maken?

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact
Bent u geinterreseerd in ons aanbod of heeft u vragen? neem dan contact met ons op!