Aanpak

Het herkennen van wat nodig is, is de basis voor een goed ontwerp.

Door een 1 op 1 relatie met de klant kunnen uw wensen optimaal vertaald worden naar een gewenst resultaat. Deze 1 op 1 relatie is noodzakelijk om je in te kunnen leven en vanuit deze kennis een frisse en aansprekende vertaling te maken. Ook om alle ins-en-outs van de klant en van de doelgroepen te weten, tot in de nuances.

Ik geloof in de kracht van samenwerking, iedereen heeft zo zijn eigen expertise. Daarom werk ik voor veel projecten samen met partners voor een zo goed mogelijk eindresultaat. Eén van deze partners is Hans Zwolsman, een uitmuntend programmeur, om websites perfect te laten aansluiten bij de wensen van de klant.

Missie

Als ontwerpbureau is het altijd ons doel om een zo goed mogelijke product af te leveren. Doordat wij niet alleen product ontwerp en webdesign aanbieden, maar ook fotografie en grafische ontwerpen, kunnen wij u van begin tot eind van dienst zijn. Zo werken wij vanuit Rijssen aan kwalitatief hoogwaardige responsive websites, industriële producten, grafische ontwerpen en foto's voor bedrijven en personen door het hele land.

Diensten

Wilt u met ons samenwerken? Neem eens contact met ons op of kom bij ons langs.

Contact

Hosting & onderhoud

Een website heeft ook onderhoud nodig, zeker als u voor wordpress gaat. Wordpress is open-source en blijft zich daardoor snel ontwikkelen. Om de veiligheid van Wordpress te garanderen, wordt er ongeveer 8 keer per jaar een update uitgevoerd. Deze updates zijn eenvoudig te installeren, maar kunnen een conflict opleveren met uw thema.
Daarom bieden wij u een jaarlijks onderhoudspakket aan. Naast het onderhoud zijn wij partner van Shockmedia. Wij kunnen u daarom ook een betrouwbare hosting aanbieden.

Bent u geinterreseerd in ons aanbod of heeft u vragen? neem dan contact met ons op!