jwvandijk-grenen website ontwerp

Jwvandijk-grenen is een bedrijf gespecialiseerd in meubels op maat. Dit bedrijf is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het maken van meubels. In een eigen werkplaats worden meubels gemaakt van onder andere grenen, teak en eiken.

Niet alleen maatwerk, maar ook een grote collectie standaard te leveren meubelen zijn te leveren door dit bedrijf. Ook de afwerking van de producten wordt door dit bedrijf gedaan. Hierbij moet u denken aan het spuiten, lakken of in de olie zetten van uw meubel.

Naast het maken van nieuwe producten is jwvandijk-grenen ook goed in het restaureren van of opnieuw spuiten van uw meubel. Hierbij kunt ook ook denken aan het laten spuiten van uw keuken.

Ontwikkeling website

De website is ontwikkeld met als doel om de klant een overview te geven van wat er allemaal mogelijk is qua meubelen. Met als basis een rustige authentieke vormgeving voor de site. Zoals u kunt zien is er in deze site bij de producten niet veel tekst te vinden. Dit zorgt ervoor dat de site in google minder hoog scoort dan wanneer voor elk product unieke teksten geschreven zijn. Voor kleine ondernemingen is vaak geen budget voor uitgebreide online marketing en google search optimization (SEO). Deze site is een goed voorbeeld van een basis site waar het gaat om een duidelijke opzet en heldere contact mogelijkheid.

Naast de vernieuwing van de website heb ik ook het logo van jwvandijk-grenen vernieuwd. Bent u benieuwd naar deze site?

http://www.jwvandijk-grenen.nl