Over Dreamtags

Hoe dreamtags is ontstaan

Dreamtags komt voort uit webdesign bureau Digital Attraction gevestigd te Rijssen. Digital attraction, een tweemanszaak, was vooral gericht op het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Begin 2013, kort na mijn afstuderen, ben ik (Niels de Pagter) echter als eenmanszaak verder gegaan onder de naam Dreamtags.

Bij de projecten die ik uitvoer gebruik ik mijn ervaring op het gebied van grafisch ontwerpen, webdesign en product ontwerpen. Voor het ontwikkelen van websites werk ik vaak samen met Hans Zwolsman (freelance ict-er).

Wordpress als CMS

De opkomst van Wordpress heeft ervoor gezorgd dat wij bijna al onze websites baseren op dit open-source CMS. Wordpress is de laatste jaren razendsnel gegroeid. Elke dag worden er wereldwijd door vele proffesionals functionliteiten en koppelingen ontwikkeld. De commerciële CMS'en missen deze brede ontwikkelkracht en zullen daarom vaak achter lopen. Waar Wordpress en andere open source CMS'en snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen, zien we dat commerciële CMS'en zich steeds meer richten op nichemarkten.

Het voordeel van wordpress is dat het gebruiksvriendelijk is. Dit intuïtieve CMS is geschikt voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Ook is Wordpress opgebouwd voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit maakt dat Wordpress site zeer geschikt zijn voor een goede marketing.

Mocht u interesse hebben in een wordpress website en wilt u graag meer weten over de voor en nadelen hiervan, neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden

Websites

Webshops

Visitekaartjes

Huisstijl

Logo's

Product ontwerpen

3D renderingen

Wordpress

Niels de Pagter

Niels de Pagter

Eigenaar van Dreamtags. Afgestudeerd Industrieel ontwerper met meerdere jaren ervaring als grafisch ontwerper. Na Het afronden van mijn studie Indstrieel Product ontwerpen (Windesheim), ben ik begonnen met de studie Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente. Deze studie heb ik in 2013 afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mij ontwikkeld als product ontwerper, maar daarnaast ook als webdesigner en grafisch ontwerper.
Hiernaast heb ik mij veel bezig gehouden met een grote hobby van mij, fotografie. Sinds een paar jaar hou ik mij ook bezig met fotografie binnen Dreamtags. Een kleine selectie van mijn foto's is te zien onder portfolio - fotografie.
Bent u geinterreseerd in ons aanbod of heeft u vragen? neem dan contact met ons op!