Grafische vormgeving

Heeft u een huisstijl, logo, visitekaartje, folder, trouwkaart of geboortekaart nodig? Wij kunnen u een grafisch ontwerp maken welke aansluit op uw wensen. Een fris en modern ontwerp of toch een klassiek en chique ontwerp? Alle mogelijkheden zijn in overleg mogelijk.

De uitstraling van uw bedrijf begint bij uw huisstijl. Dit is zichtbaar op uw visitekaartje, briefpapier en andere communicatie naar buiten. Wij kunnen u helpen om een bepaalde uitstraling te verkrijgen door middel van uw huisstijl, maar ook aanpassingen of vernieuwingen aan uw huidige huisstijl of logo zijn mogelijk.

Als grafisch ontwerper hou ik mij bezig met het vormgeven van informatie in tekst en beeld. U wilt door middel van diverse media communiceren met een specifieke doelgroep. Door middel van ontwerpen voor deze media kunnen wij u ondersteunen in deze comminucatie.

Folders

Een folder wordt vaak gebruikt als reclame materiaal om informatie te verstrekken aan de klant. Hier kan het gaan om prijzen en aanbiedingen, maar ook om informatie te geven over uw product of bedrijf. Wij kunnen hierbij helpen om te kijken wat het beste bij uw situatie past en hiervoor een ontwerp maken.

Logo ontwerp

Aan een logo zullen veel mensen uw bedrijf herkennen. Om deze herkenbaarheid te krijgen kunnen wij u helpen door middel van een herkenbaar, iconisch en uniek logo ontwerp. Het is ook mogelijk om uw bestaande logo aan te passen naar een moderne eigentijdse variant. 

Digitale media

Naast de traditionele middelen zoals drukwerk van folders, boeken en affisches, ontwerp ik nu ook veel voor digitale media. U kunt hierbij denken aan websites, interactieve installaties of korte filmpjes. Van traditioneel tot toekomstgerichte ontwerpen, veel is mogelijk.