Dreamtags

Website/webshop ontwerper en ontwikkelaar

Dreamtags is gevestigd in Rijssen en richt zich voornamelijk op het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops. De opkomst van WordPress heeft ervoor gezorgd dat wij bijna al onze websites baseren op dit open-source CMS. WordPress is de laatste jaren razendsnel gegroeid. Elke dag worden er wereldwijd door vele proffesionals functionliteiten en koppelingen ontwikkeld. De commerciële CMS’en missen deze brede ontwikkelkracht en zullen daarom vaak achter lopen. Waar WordPress en andere open source CMS’en snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen, zien we dat commerciële CMS’en zich steeds meer richten op nichemarkten.

Het voordeel van wordpress is dat het gebruiksvriendelijk is. Dit intuïtieve CMS is geschikt voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Ook is WordPress opgebouwd voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit maakt dat WordPress site zeer geschikt zijn voor een goede marketing.

Wij ontwikkelen en ontwerpen thema’s voor dit CMS en richten de website in naar de wensen van de klant. Mocht je interesse hebben in een wordpress website en wil je graag meer weten over de voor en nadelen hiervan, neem dan contact met ons op.

Niels de Pagter

Ik ben eigenaar van Dreamtags. Na het afronden van mijn studies Indstrieel Product ontwerpen (Windesheim) en Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente ben ik verder gegaan als zzp-er en eigenaar van Dreamtags te Rijssen. Tijdens mijn studie ben ik altijd actief geweest als webdesigner en grafisch ontwerper binnen het bedrijf Digital Attraction. 
Hiernaast heb ik mij veel bezig gehouden met een grote hobby van mij, fotografie. En sinds een paar jaar ben ik ook binnen Dreamtags bezig met fotografie. Een selectie van mijn foto’s is te zien op mijn fotografie website.

Bij de projecten die ik uitvoer gebruik ik mijn ervaring op het gebied van grafisch ontwerpen, webdesign en product ontwerpen. Door jarenlange ervaring kan ik je daarom helpen met alle aspecten van het ontwikkelen van een website of webshop.

Ook werk ik vaak samen met betrouwbare partijen voor onderdelen zoals tekstschrijven, huisstijlen ontwerpen en het inrichten van online werkplekken.

Bij grote projecten met een strakke deadline werk ik vaak samen met Hans Zwolsman (freelance ict-er) van het bedrijf Nerdproof.