Designbyboom website ontwikkeling

Vandaag is de website ontwikkeling van de website designbyboom.nl afgerond. De website is gemaakt om de filosofie van de eenmanszaak Boomdesign naar buiten te brengen en de producten van ontwerper Rick aan den Boom te presenteren.

De eigenaar van deze site, Rick aan den Boom, is een Arnhemse ontwerpen van meubels. Door hergebruik van oude materialen, ingekocht in de omgeving van Arnhem, creëert hij unieke lampen en tafels. Producten van Design by Boom zijn niet alleen te vinden op deze nieuwe site, maar liggen ook in de winkel van Gewooon bij Hissink. Online zijn een aantal van de producten te koop bij Gewoon wonen.

Website ontwikkeling zoals deze site, vraagt om nauwe samenwerking met de klant. Een mooie site die voldoet aan de wensen van de klant, met veel details erin verwerkt. De klant staat centraal en een website zal altijd ontwikkeld worden naar de wensen van de klant. Hierin zullen meerdere voorstellen, wijzigingen en verbeteringen worden besproken. Na het afronden van de ontwikkeling van de site, is het voor de klant mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan de site. Het gaat hierbij om wijzigingen van teksten en plaatjes, maar ook de navigatie structuur (menu en aantal pagina’s) kan veranderd worden. Website ontwikkeling zal daarom na oplevering een nieuwe fase ingaan.

De website wordt ondersteund door het populaire Content Management Systeem (CMS) WordPress. Meer over dit project is ook te zien onder projecten. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw website, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.