Gewoon Wonen

Gewoon Wonen is een initiatief van Dreamtags en Gewooon Design. Gewoon Wonen is een online woonwinkel. Wij proberen met deze online shop unieke producten te verkopen.

Deze webshop maakt gebruik van het Woocommerce platform en WordPress. Met de kennis van Tomas Knippenborg op het gebied van design en binnenhuisarchitectuur en mijn expertise als webontwikkelaar en product ontwerper breiden wij onze online shop steeds verder uit. Naast de meest populaire producten proberen wij nieuwe ontwerpen en producten die net wat anders zijn aan te bieden. Wij proberen altijd producten van hoge kwaliteit aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Ook onbekende merken of opkomende merken zijn te vinden op Gewoon Wonen.

Woocommerce:

Woocommerce is een online shop plugin voor WordPress. Begonnen als simpele plugin, maar uitgegroeid en nu veel meer dan een simpele plugin. Wereldwijd is deze plugin één van de meest populaire webshop systemen. Deze plugin zorgt voor templates voor de verschillende pagina’s van een webshop. Daarnaast is binnen wordpress een eenvoudige interface beschikbaar voor het instellen van betaalsystemen, toevoegen van producten en meer. Door de grote community achter deze plugin worden beveiliging problemen, bugs en nieuwe mogelijkheden snel geïmplementeerd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een webshop, neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.