Website EPGallery

De vernieuwde website van EPGallery staat online. EPG staat voor European Packaging Gallery, een onafhankelijk kennisplatform om de levensmiddelenindustrie, kennisinstituten en verpakkingsspecialisten samen te brengen op het gebied van verpakkingsontwikkeling. Deze combinatie van kennis van wetenschap en onderwijs, gecombineerd met de industrie, vormen een ecosysteem voor de ontwikkeling en het delen van ideeën, concepten en voedsel/packaging ontwerpen.

 

De stijl van de site kwam als eerste naar voren, in een door twee studenten van de Universiteit Twente gemaakte poster/banner voor het Tech Meets Food event, in 2015. Kleuren en vormen hieruit zijn terug te vinden in de huidige site. Drie kleuren, afkomstig uit de oude huisstijl, zijn de basis voor de nieuwe huisstijl.

Omdat het gaat om mensen te informeren over de nieuwste ontwikkelingen, is gekozen voor een opzet waarbij de bezoeker van de site gelijk de keuze heeft tussen verschillende opties. Dit is visueel gemaakt door het gebruik van blokken waarin het laatste bericht, project of event in terugkomt.

De website is te vinden op epgallery.nl.

Wilt u meer van dit project zien klik dan hier.

Website EPGallery
Bent u geinterreseerd in ons aanbod of heeft u vragen? neem dan contact met ons op!