Gewoon Wonen

Gewoon wonen is een webshop voor producten voor in huis. Het gaat hierbij om meubels, lampen, decoratie accessoires en meer. Deze webshop is eigendom van Dreamtags en Gewooon design.

De online shop is opgebouwd in WordPress in combinatie met het populaire Woocommerce. Woocommerce is een open source e-commerce plugin bekend om zijn eenvoudige gebruik. Deze plugin kan goed worden omgezet naar uw wensen. Dit zorgt ervoor dat er een mooie webshop, volledig in uw eigen stijl, kan worden ontwikkeld. In wordpress/woocommerce zijn producten makkelijk toe te voegen of te wijzigen.

De producten in deze moderne online shop zijn van hoge kwaliteit en als u wat anders dan de standaard producten wilt, dan bent u hier aan het juiste adres.

Om een webwinkel zoals Gewoon wonen goed te laten werken, is er ook een keuze voor betaalmethode nodig. Mollie is hiervoor zeer geschikt, dit bedrijf biedt u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden. Door de gebruiksvriendelijke plugin, kunt u zelf kiezen welke betaal opties u aanzet in uw webwinkel. Het overzichtelijke dashboard van Mollie geeft u snel en eenvoudig inzicht in uw transacties.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een webshop zoals bijvoorbeeld http://gewoonwonen.nl, neem dan eens contact met ons op.

Gewoon Wonen
Bent u geinterreseerd in ons aanbod of heeft u vragen? neem dan contact met ons op!